Aluminium Jaloezieën

Aluminium jaloezieën behoren tot dit moment tot de meest verkochte raambekleding. Bij Liv woonstoffering Uden bent u aan het juiste adres voor aluminium jaloezieën op maat. De jaloezieën zijn in verschillende breedte te verkrijgen van smal 20 mm tot extra breed 50 mm.

 

Jaloezieën zijn zeer geschikt voor in een kiep kantel raam. De horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen van goedkope jaloezieën, gemiddeld tot wat duurder. Bij Liv woonstoffering Uden heeft u keuze uit diverse leveranciers dus voor ieder wat wils!

 

Zonwering die goedkoop is!

Mocht u jaloezieën kil vinden dan moet u toch eens even dit weten. Door het toepassen van een retro-systeem op uw jaloezieën met houten onderlijst in een warme kleur hout. Krijgt u toch de sfeer in huis die het verdient. Pak daar nog een mooie textiele ladderband bij en het geheel krijgt een sfeervolle uitstraling.

 

Onze merken

Bij Liv in Uden vindt u diverse mooie merken in verschillende prijsklasse!

Copahome, Hansa, ABdecoratie.

 

 

 

 

Top 10 : All about aluminium!

1. nauwkeurig geregeld

Een groot voordeel van aluminium jaloezieën is dat de lichtinval uiterst nauwkeurig wordt geregeld. De jaloezieën kunnen zo ingesteld worden dat er inkijk is en het licht via de jaloezieën en het plafond verder de kamer in worden gestuurd. Dit maakt de ruimte een stuk lichter.

 

2. warmte werend

Aluminium jaloezieën zijn de beste warmte werende jaloezieën omdat ze veel licht weerkaatsen.

 

3. ARBO

Jaloezieën worden door de ARBO bijna verplicht gesteld op de werkplek met computers omdat via een aluminium jaloezie de lichtinval traploos geregeld kan worden.

 

4. Schoonmaken van horizontale jaloezieën

Vroeger een echte crime maar met de statische plumeau van tegenwoordig gelukkig een stuk makkelijker. Veel mensen reinigen hun jaloezieën een keer per jaar in de badkuip.

 

5. retro look

Met aluminium kun je in plaats van een moderne uitstraling ook een warmere sfeer creëren door voor de retro look te gaan. Dit zijn jaloezie bakken waarbij je het systeem kunt zien met een prachtige houten lat. Door de jaloezieën van een ladderband te voorzien doen je aluminium jaloezieën niet meer koud of kil aan maar zijn juist warm en sfeervol.

<< Aluminium jaloezieën hoeven helemaal niet kil te zijn. Bovendien zijn ze niet duur.

6. kiep- kantelraam

Voor kiep- en kantelramen en deuren kies je voor jaloezieen met zijgeleiding. De kabel is bevestigd aan de bovenbak en onderlijst van het raam. Dit echter alleen mogelijk voor ramen tot 45 graden.

 

7. Chique uitstraling

Door je aluminium jaloezie te voorzien van een ladderband geef je deze een chique uitstraling. Door de uitgebreide keuze in kleuren ladderband en kleuren jaloezieën stel je je eigen jaloezieën samen.

 

8. geperforeerd

Wilt u liever zachter en diffuus licht dan kunt u kiezen voor geperforeerde jaloezieën. Deze hebben als voordeel dat ze in gesloten toestand toch aangenaam verstrooid licht doorlaten dat rustig is voor de ogen.

 

9. Brede jaloezieën

De laatste trends zijn de aluminium jaloezieën met lamelbreedtes van 70 tot 90 mm. Deze geven een robuuste uitstraling aan je interieur.

 

10. Goedkope aluminium jaloezieen

Aluminium jaloezieën zijn in verhouding tot houten jaloezieën goedkoop. Doordat ze makkelijker geproduceerd kunnen worden zijn ze stukken voordeliger.

 

 

 

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Vraag nu vrijblijvend advies of een offerte aan? Bel: 0413 - 251872.

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Vereist

FOLLOW US

OpeningstijdenMaandag geslotenDinsdag 9:30 - 17:30 uurWoensdag 9:30 - 17:30 uurDonderdag 9:30 - 17:30 uurVrijdag 9:30 - 17:30 uurZaterdag 9:30 - 16:00 uurZondag gesloten 

Liv woonstoffering

Loopkantstraat 16

5405 AC Uden

tel. 0413 25 18 72

info@livwoonstoffering.nl

 

FOLLOW US