Bank of stoel bekleden

Geef uw oude stoel of bank weer een nieuw uiterlijk. Creëer een totaal nieuwe look voor uw oude banken door ze te voorzien van een nieuwe meubelstof. Of heeft uw net dat mooie oude stoeltje op de kop getikt en is de stof aan vervanging toe dan ben je bij Liv woonstoffering aan het juiste adres.

Nieuwe meubels zijn niet nodig, met meubelstoffering creëert uw de stijl die geheel aansluit op uw interieur.

 

Meubelstoffen

Kies uit een ruimte collectie meubelstoffen, de stoffen zijn speciaal ontwikkeld voor meubels en daarmee ijzersterk. Elk gewenst dessin of kleur is mogelijk zodat uw meubels perfect aansluiten op de sfeer die uw wilt creëren.

 

Schuimrubber vervangen

Mocht de bank of stoel niet meer lekker zitten dan kan het zijn dat het schuim en/of de singelbanden aan vervanging toe zijn. Het schuimrubber moet zacht zijn en voor intensief gebruik geschikt zijn. Door het de juiste kwaliteit schuim zorgt uw ervoor dat u weer comfortabel kunt zitten.

 

Vakmanschap

Onze professionele stoffeerders bekleden allerlei soorten objecten waaronder: zitbanken, kussens, tuinbanken, caravankussens, bootkussens, stoelhoezen en ga zo maar door. Liv woonstoffering heeft de vakmanschap in huis om uw meubels er weer als nieuw uit te laten zien.

 

 

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Vraag nu vrijblijvend advies of een offerte aan? Bel: 0413 - 251872.

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Vereist

FOLLOW US

OpeningstijdenMaandag geslotenDinsdag 9:30 - 17:30 uurWoensdag 9:30 - 17:30 uurDonderdag 9:30 - 17:30 uurVrijdag 9:30 - 17:30 uurZaterdag 9:30 - 16:00 uurZondag gesloten 

Liv woonstoffering

Loopkantstraat 16

5405 AC Uden

tel. 0413 25 18 72

info@livwoonstoffering.nl

 

FOLLOW US