Vitrage niet van deze tijd?

Vitrage is tijdloos en past in elk interieur. Wat we tegenwoordig vaak verkopen is de inbetween. Deze stof is dichter dan vitrage en transparanter dan een overgordijn het zit er precies midden in, precies "inbetween".

 

De stoffen zijn van wit tot kleurrijk, in 1 kleur tot decoratief. Met een dubbele plooi of wave systeem krijg je een moderne uitstraling. Combineren met dubbele inbetween, plissés of vouwgordijn geven door de transparantie een rijke uitstraling.

 

Overgordijnen, enorme keus!

Oké, dit is altijd overweldigend. U komt binnen in de winkel en ziet honderden stalen waar u het perfecte gordijn gaat uitzoeken. Gelukkig kunnen wij uw bijstaan met advies en door ideeën aan te dragen die passen bij de stijl van uw interieur.

 

Tip : neem bijvoorbeeld wat foto's mee, een stukje stof, een tegel een likje verf op karton, wees creatief. Uiteindelijk wil je gordijnen die mooi samen passen bij de kleuren & texturen van jou huis.

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Vraag nu vrijblijvend advies of een offerte aan? Bel: 0413 - 251872.

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Vereist

FOLLOW US

Vouwgordijnen & sfeer!

Een veel gehoorde opmerking is dat bij vouwgordijn de baleinen doorzakken. Dit is puur een kwaliteitsprobleem. Onze vouwgordijnen zakken niet door, heel simpel. De vouwgordijnen worden in eigen atelier gemaakt dus we gebruiken de juiste materialen zodat het perfect hangt.

 

Een vouwgordijn heeft een warme uitstraling en is bijzonder makkelijk te wassen. Je hebt keuze uit zo'n beetje elke stof die in de showroom hangt. Bijvoorbeeld een vouwgordijn in een vitrageachtige stof met overgordijn geeft een kamer een aangeklede look.

 

 

Gordijnen voor de kleintjes!

Ook kinder gordijnen kunnen natuurlijk niet ontbreken in onze ruime gordijncollectie.

 

 

 

 

OpeningstijdenMaandag geslotenDinsdag 9:30 - 17:30 uurWoensdag 9:30 - 17:30 uurDonderdag 9:30 - 17:30 uurVrijdag 9:30 - 17:30 uurZaterdag 9:30 - 16:00 uurZondag gesloten 

Liv woonstoffering

Loopkantstraat 16

5405 AC Uden

tel. 0413 25 18 72

info@livwoonstoffering.nl

 

FOLLOW US