Inbetweens, precies ertussen in.

Wat tegenwoordig vaak verkocht wordt is het inbetween gordijnen. Deze stof is dichter dan vitrage en transparanter dan een overgordijn het zit er precies midden in, precies "in-between". Inbetweens zijn te verkrijgen in de meest veelzijdige stoffen van wit tot kleurrijk, in 1 kleur tot decoratief, dessins van  afwisselende banen transparante en dichte stof.

 

Een inbetween is echt een gordijn dat aankleed en de ruimte karakter geeft. Een inbetween wordt vaak met een andere raamdecoratie gecombineerd zodat je 's avonds niet naar binnen kunt kijken en je toch een mooi aangekleed raam hebt. Een vouwgordijn van dezelfde inbetween stof geeft een rustige uitstraling en verminderd de inkijk aanzienlijk.

 

900 gordijnstalen

In de showroom vindt u een uitgebreide stoffencollectie van diverse merken. Liv woonstoffering Uden heeft maar liefst 900 gordijnstalen hangen. Met het juiste kleuradvies en de kennis van stoffen komen we er samen altijd uit.

 

Eigen naaiatelier

Alle gordijnen worden in huis gemaakt in het eigen naaiatelier dat zichtbaar is vanuit de winkel. Als u gordijnen door Liv woonstoffering laat maken, weet u zeker dat de maakwijze past bij de door u gekozen stof.

 

Kom langs bij Liv woonstoffering

en laat u inspireren!

 

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Vraag nu vrijblijvend advies of een offerte aan? Bel: 0413 - 251872.

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Vereist

FOLLOW US

Onze merken

Artelux, Toppoint, Kobe, Boelaert & Moens, Unland, het Stoffengilde, your edition, Cordima, prestigious textiles, Gerster, Silvester.

 

OpeningstijdenMaandag geslotenDinsdag 9:30 - 17:30 uurWoensdag 9:30 - 17:30 uurDonderdag 9:30 - 17:30 uurVrijdag 9:30 - 17:30 uurZaterdag 9:30 - 16:00 uurZondag gesloten 

Liv woonstoffering

Loopkantstraat 16

5405 AC Uden

tel. 0413 25 18 72

info@livwoonstoffering.nl

 

FOLLOW US