Goedkope klik laminaat vloer!

Liv biedt een groot assortiment laminaat vloeren, van hogere prijzen tot goedkope laminaat merken. Dus de vraag of laminaat goedkoop kan zijn, ja dat kan. Voor iedere budget is er wel een mooie laminaat vloer te vinden. U kunt er voor kiezen om het laminaat leggen zelf te doen of gebruik te maken van onze service.

 

 

Laminaat & vloerverwarming?

Dat kan zeker, er zijn diverse laminaat ondervloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming. Een zogenaamde heatfoil zorgt dat je vloerverwarming prima blijft werken. Wij geven hier dan ook 100% garantie op de werking van uw vloerverwarming in combinatie met laminaat.

 

 

9 punten die wilt weten over laminaat!

1. Lekker fris!

Laminaat is niet alleen eenvoudig te onderhouden, maar ook hygiënisch. Het oppervlak voorkomt de aanhechting van bacteriën op de vloer. Je kunt de vloer reinigen met een goed uitgewrongen dweil of microvezel vliesdoek.

 

2. Warm en sfeervol

Kastanje, ooit een bijzonder populaire houtsoort, komt volop terug. De karaktervolle kleur geeft de vloer een uitgesproken warm effect en brengt gezelligheid in elk interieur.

 

3. Trends

De gerecycleerde, vintage look is dé trend van dit moment. Verweerde houten vloeren uit de herenhuizen van weleer zijn terug. Houten vloeren met barstjes, wormgaatjes en spijkerputjes, kortom vloeren met een verhaal die de tand des tijds hebben doorstaan.

 

4. Perfecte afwerking

Elke laminaat vloer heeft een eigen collectie meekleurende plinten en afwerking mogelijkheden. Zo krijg je dat vloer en plinten naadloos op elkaar aansluiten.

 

5. v-groef

Planken met een v-groef aan de lange kant doen de kamer dieper lijken en planken met een v-groef aan alle kanten geven de kamer een meer landelijk karakter.

<< Laminaat al vanaf 12,95 per m2!

6. Kleur en ruimte

De kleuren van de vloer hebben een grote impact op hoe je de ruimte ervaart. Je kleurenkeuze kan een kamer groter, kleiner, breder, smaller, dieper, hoger, lichter of warmer doen lijken!

 

7. Wat is het?

Laminaat bestaat uit geperst plaatmateriaal, aan de bovenzijde voorzien van een kunststof toplaag. In de toplaag is een foto opgenomen die de sfeer uitstraalt van een houten of stenen vloer.

 

8.  Toplaag

De kwaliteit van laminaat onderscheid zich met name in de hardheid van de toplaag. Deze dient krasvast te zijn zodat uw laminaat vloer lang mee gaat.

 

9. Vloerverwarming

Laminaatvloeren kunnen worden toegepast op vloerverwarming op 'lage temperatuur'. Dit geldt voor vloerverwarming waarvan de verwarmingselementen (warm water of elektrisch) ingegoten zijn in de vloer.

Hoe kunnen wij u helpen?

Vraag nu vrijblijvend advies of een offerte aan? Bel: 0413 - 251872.

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Vereist

FOLLOW US

OpeningstijdenMaandag geslotenDinsdag 9:30 - 17:30 uurWoensdag 9:30 - 17:30 uurDonderdag 9:30 - 17:30 uurVrijdag 9:30 - 17:30 uurZaterdag 9:30 - 16:00 uurZondag gesloten 

Liv woonstoffering

Loopkantstraat 16

5405 AC Uden

tel. 0413 25 18 72

info@livwoonstoffering.nl

 

FOLLOW US