Linoleum of Marmoleum: wat is het?

Linoleum in de volkmond beter bekend onder de merknaam Marmoleum is een slijtvaste vloerbedekking. Dit is een 100% natuurproduct van lijnzaadolie, kalksteen, kurk en hars op een rug van jute.

 

Linoleum vloeren zijn flink geëvolueerd en worden niet langer alleen gebruikt in ziekenhuizen vanwege zijn ansibacteriologische, antistatische werking. Een linoleum vloer is niet goedkoop maar dat wordt gecompenseerd door zijn duurzaamheid. Doorzijn slijtvastheid is een Marmoleum vloer zeer goed bestand tegen zware gewichten.

 

 

Marktleider

Wereldwijd zijn er drie fabrikanten, waarvan Forbo met 65% marktaandeel de grootste is. Bij Liv woonstoffering Uden vindt je uit totale assortiment marmoleum van Forbo. Dus bent u geïnteresseerd in een linoleum vloer, kom dan eens langs in onze showroom in Uden.

 

 

<< 100% natuurproduct van lijnzaadolie, kalksteen, kurk, hars & jute.

Hoe kunnen wij u helpen?

Vraag nu vrijblijvend advies of een offerte aan? Bel: 0413 - 251872.

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Vereist

FOLLOW US

Top 10: alles over linoleum

1. Een blik in de toekomst

De marmoleum Striato is een vloer met een modern retro streepdesign die grote open ruimtes een nieuwe dimensie geeft. Deze collectie is verkrijgbaar in 18 verschillende kleuren kijk maar eens hier voor de Striato vloeren.

 

2. De leegte opvullen

De collectie Marmoleum Graphic vormt een dialoog tussen helder zwart gecombineerd met grijs en wit in een subtiel sprikkelpatroon. Dankzij de neutrale maar uitgesproken kleuren pallet van de Piano collectie krijgt elke ruimte een speels effect.

 

3. Strak en effen

De effen collectie van Marmoleum is gebaseerd op het klassieke, orginele linoleum en leverbaar in een hele reeks prachte (bijna) uni-kleuren.

 

4. Gemarmerd

Verrassende dessins met combinaties van 3 tot 8 verschillende kleuren variërend in intensiteit en contrast. Krachtige, zware contrasten met een gemarmerd effect of subtiele kleuren die doen denken aan de fresco's uit het verre verleden.

 

5. Click

Marmoleum click is een soort laminaat op panelen van HDF en kurk. Deze zijn verkrijg baar in verschillende maten maar ook verkrijgbaar als marmoleum tegels in 30 verschillende kleuren.

6. Natuur als inspiratie

Laat u verrassen door

Unexpected Nature Marmoleum.Hier vindt u onverwacht landschappen & bijzondere kleuren geïnspireerd op de natuur.

 

7. Enkele eigenschappen

Linoleum is makkelijk in onderhoud. Het materiaal van deze vloerbedekking is brandwerend (moeilijk ontvlambaar) en geluidsdempend.

 

8. Lekker warme voeten!

Linolium voelt altijd lekker warm aan. Kurk neemt de omgevingswarmte in zicht op en houdt die lang vast. 1 mm kurk heeft een isolatie waarde van 4 cm beton.

 

9. Onderhoud

Zware krassen kun je prima wegwerken en bijlakken. Wanneer de vloer doffe vlekken vertoont kun je de linoleum met een waslaag weer als nieuw laten zijn. Voor keukens geld dit om de 5 jaar voor slaapkamers om de 20 jaar.

 

10. Voel de natuur

Touch is een bijzondere vloer, want het inspireert en prikkelt de zintuigen. Een vloer die past bij de laatste trends in kunst, mode, archtectuur en interieurontwerp. Glanzend en mat, ruw en vlak.

OpeningstijdenMaandag geslotenDinsdag 9:30 - 17:30 uurWoensdag 9:30 - 17:30 uurDonderdag 9:30 - 17:30 uurVrijdag 9:30 - 17:30 uurZaterdag 9:30 - 16:00 uurZondag gesloten 

Liv woonstoffering

Loopkantstraat 16

5405 AC Uden

tel. 0413 25 18 72

info@livwoonstoffering.nl

 

FOLLOW US