Overgordijnen

Overgordijnen heb je in alle kleuren en dessins en zijn sfeermakers voor uw interieur.

 

Door de keuze van een bepaalde stof dempt u geluiden en bevorderd daarmee de akoestiek in huis of maakt u het donker in de slaapkamer met verduisterde gordijnen.

 

Overgordijnen geven een hoge mate van privacy en beschermen je meubels tegen fel zonlicht.

 

Onze merken

Artelux, Toppoint, Kobe, Boelaert & Moens, Unland, het Stoffengilde, your edition, Cordima, prestigious textiles, Gerster, Silvester.

 

 

Wij snappen nou

echt alles van gordijnen!

Dat klinkt misschien als groot spraak maar het is wel waar. In de showroom vindt u een uitgebreide stoffencollectie van diverse merken. Liv woonstoffering Uden heeft maar liefst 900 gordijnstalen hangen. Met het juiste kleuradvies en de kennis van stoffen komen we er samen altijd uit.

 

Eigen naaiatelier

Alle gordijnen worden in huis gemaakt in het eigen naaiatelier dat zichtbaar is vanuit de winkel. Als u gordijnen door Liv woonstoffering laat maken, weet u zeker dat de maakwijze past bij de gekozen stof.

 

Kom langs bij Liv woonstoffering

en laat u inspireren!

Top 10 : in betweens the curtains

1. Linnen stoffen

Linnen stoffen zorgen doordat ze licht kreuken voor een nonchalante look en hangen gevoerd het aller mooist. Bijvoorbeeld een gordijn in een robuuste lichtgrijze linnen gordijnstof met brede bies in een donkerdere grijs.

 

2. romantiek

Wil je romantiek en knusheid in je interieur kies dan voor lichte transparante gordijnen. Ze kunnen voor een mooi diffuus zonlicht wat je ruimte een intieme en warme sfeer geeft. Zachte pasteltinten of organza voile zijn romantisch. Witte transparante stukken in het gordijnstof zorgen voor een prachtig lichtspel. Een bloemdessins geeft een speels effect aan de ruimte.

 

3. klassieke stijl

Klassieke dessins worden steeds opnieuw uitgevonden of het nu strepen, ruiten of bloempatronen zijn. Door ze te redesignen krijgen ze een fris en eigentijds karakter. Rijk geplooide stoffen geven een klassiek gevoel van luxe.

 

4. artelux laat zich inspireren

Een grote inspiratie van veel stoffen ontwerpers komen uit de Canadese en Zweedse en andere noordelijke interieurs waarvan je veel in de Artelux collectie van terug ziet. Geïnspireerd door de folklore van prints, tekeningen en reliëfs op muren uit de noordelijke culturen.

 

5. kobe brengt techniek en design samen

Mode en interieur trends worden door de collectie van kobe gekenmerkt hierbij zijn traditionele themas de belangrijkste inspiratie bronnen. Kleur en design krijgen eerst vorm, daarna wordt gezocht naar innovatieve garens en productie technieken. Op deze wijze verkrijgt de stof hoge normen op gebied van kwaliteit, prestatie, duurzaamheid en relevantie.

 

 

<< Door ons eigen naaiatelier houden we de prijzen laag en hebben zelf controle op de kwaliteit!

6. drie trends

De stoffen van het Belgische Boelaert & Moens zijn gebaseerd op 3 belangrijke trends. De collectie Provence doet u wegdromen naar idyllische landschappen. Bodeco biedt een brede waaier van gordijnenstoffen die inspelen op trends en klassiekers. De Domestica collectie is het creatieve hart van bmfabrics. Of u nu houdt van avontuur, design, romantiek, fantasie, puurheid of intensiteit.

 

7. Prestigieuze Textiles & Hebotex

Prestigieuze Textiles & Hebotex maken stoffen voor gordijnen en meubelen, variërend van hedendaags gedrukt katoen tot geavanceerde geborduurde zijde, van weelderige gebeeldhouwde fluweel met doorschijnende verfraaid voiles. Alle prestigieuze collecties worden ondersteund door gedurfde branding en persoonlijke service, inspirerend vertrouwen in het bedrijf, de producten en het ontwerp richting.

 

8. een zwaargewicht!

Gerster is een grote duitse gordijnstoffen fabrikant voornamelijk gespecialiseerd in vitrage stoffen. Doordat Liv woonstoffering de gordijn stoffen op de rol inkoopt zijn deze stoffen zeer gunstig geprijsd en kunnen we deze goedkoop aanbieden.

 

9. het is jou keuze, jou editie

Of het nu zuurstokpink is, zeeblauw, appelgroen, fris oranje tot kanariegeel. Bij Your Edition denk je aan kleur. Lieve steengrijs, mosgroen of chocobruin? Ook de natuurlijke kleuren vindt je in deze collectie terug. Your Edition inspireert neem je aan de hand en biedt stoffen die naadloos aansluiten bij actuele woonthemas.

 

10. wave gordijn

Het wave gordijn is een moderne manier van confectioneren, waarbij een perfect golvend gordijn ontstaat, zonder dat er golven in het gordijn worden gestikt

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Vraag nu vrijblijvend advies of een offerte aan? Bel: 0413 - 251872.

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Vereist

FOLLOW US

OpeningstijdenMaandag geslotenDinsdag 9:30 - 17:30 uurWoensdag 9:30 - 17:30 uurDonderdag 9:30 - 17:30 uurVrijdag 9:30 - 17:30 uurZaterdag 9:30 - 16:00 uurZondag gesloten 

Liv woonstoffering

Loopkantstraat 16

5405 AC Uden

tel. 0413 25 18 72

info@livwoonstoffering.nl

 

FOLLOW US