Plisse gordijnen & Duette shade

Plisse en duettes worden gemaakt van geplooide stoffen met als uitkomst een mix tussen een gordijn en jaloezieën.

 

Een voordeel van plissegordijnen en duette shades is dat ze vrijwel voor iedere situatie een oplossing bieden zo ook bij kiepkantelramen.

 

De plissestof kan enkel zijn dan spreek men over een plisse gordijn. Is de stof dubbel (duo) dan heb je het over een plisse duette of duo plisse.

 

 

Op maat gemaakt!

De plissegordijnen worden op maat gemaakt en zijn uit gerust met diverse bedieningsvormen, top down, zijgeleiding en profielkleuren.

 

Eventueel ook te krijgen in perfect fit voor kunststof kozijnen. Kom langs in onze winkel in Uden en laat u inspireren door het aanbod plisse & duo plisses.

 

Top 10 : Plisse & Duette

1. oorsprong

Het aanbrengen van fijne plooien en strakke vouwen in een gesteven stof wordt plisseren genoemd. Vandaar de naam plisségordijn.

 

2. zigzagzig

Een plisségordijn kenmerkt zich door een stof die zigzag in plooi is gevouwen en gestreken. Dit is een strakke, elegante manier van raambekleding die zeker niet mis staat in een modern interieur.

 

3. plooibreedte

De plooibreedte van een plissé kan variëren tussen 16 en 25 mm. Met verschillende montuur mogelijkheden stelt u na eigen smaak u eigen plissé gordijn samen.

 

4.Plisse & Duette

Plisse & duete shades zien er bijna hetzelfde uit. Plisségordijnen hebben 1 laag stof, duete shades hebben er 2.

 

5.een spel met licht!

Plisségordijnen bedienen kan van boven naar beneden en van beneden naar boven. Op deze manier kun je op een speelse manier de lichtval regelen. Door speciale coatings zijn sommige stoffen extra zonwerend gemaakt.

 

6. energiebesparend

Een eigenschap van Duette Shades is dat ze isoleren in de zomer en winter. Duette Shades stellen u in staat een besparing op uw energierekening te realiseren. De stilstaande luchtlaag in de cel werkt namelijk als een isolatiedeken.

 

<< Regel op een speelse manier de lichtinval.

7.elke vorm

Plissés kunnen in lichtkoepels, in ronde vormen of voor dat vreemde driehoekraam in de serre. Daar al deze mogelijkheden is er altijd een oplossing voor uw ramen.

 

8. in de slaapkamer?

Dim-out plissés zijn van een stof die lichtinval vermindert zonder volledige verduistering. Verduisterende stoffen zijn voorzien van een speciale coating, ideaal voor slaapkamers.

 

9. luxer dan luxe

Het duo plissé oftewel duette shades geeft een nog luxere uitstraling. Door het dubbel uitgevoerde zigzag profiel ontstaat er een honingraat structuur die de lichtval nog beter controleert. Bovendien zijn de spandraden onzichtbaar wegwerkt tussen de twee stof lagen.

 

10. lichtinval

Afhankelijk van de functie van een ruimte, kunt u kiezen uit verschillende plissé doeken. Transparante stoffen zorgen voor een zachte lichtinval en u behoud het zicht naar buiten.

 

 

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Vraag nu vrijblijvend advies of een offerte aan? Bel: 0413 - 251872.

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Vereist

FOLLOW US

OpeningstijdenMaandag geslotenDinsdag 9:30 - 17:30 uurWoensdag 9:30 - 17:30 uurDonderdag 9:30 - 17:30 uurVrijdag 9:30 - 17:30 uurZaterdag 9:30 - 16:00 uurZondag gesloten 

Liv woonstoffering

Loopkantstraat 16

5405 AC Uden

tel. 0413 25 18 72

info@livwoonstoffering.nl

 

FOLLOW US