Rolling, rolling, rolling!

Rolgordijnen zijn goedkope binnenzonwering die allang niet meer saai zijn. Het rolgordijn van nu wordt gekenmerkt door een keuze uit vele stoffen in diverse kleuren & dessins. Met luxe tassels en andere accessoires stel je een eigen rolgordijn op maat samen.

 

 

 

Goedkope rolgordijnen

De prijs van een rolgordijn hangt af van de gekozen stoffen en extra. Maar een rolgordijn voor een leuke prijs is er altijd wel te vinden. Kom maar eens langs in onze showroom in Uden en laat u adviseren omtrent ons aanbod rolgordijnen.

 

 

Top 10 : in & outs van rolgordijnen

1. niet langer meer saai!

De rolgordijnen van tegenwoordig stralen sfeer, glamour en exclusiviteit uit. Door gebruik te maken van hippe accessoires en bijzondere stoffen in modieuze trend kleuren.

 

2. persoonlijker kan niet!

De collectie van Liv woonstoffering biedt een scala aan mogelijkheden om je custome made rolgordijn samen te stellen. Denk bijvoorbeeld een bijzondere onderlat, ringen of een klassieke schulprand.

 

3. verduisterend of transparant

Je kunt kiezen uit een groot aantal verschillende stoffen van verduisterende rolgordijn stoffen tot mooie transparante met een patroontje erin.

 

4. twin roller oftewel duo roller

Om je rolgordijn nog meer allure en functionaliteit te geven kun je deze dubbel hangen waardoor je zowel transparantie als privacy hebt. De twin roller bestaat uit een cassette waarin twee rolgordijnen zitten die je onafhankelijk van elkaar kan laten zakken. Zo kun je dus een vitrage stof en een verduisterende rolgordijn stof combineren.

 

5. extra breed

Onze rolgordijnen gaan tot wel 4 meter breed en worden gekenmerkt door een stabiel slank aluminium montage profiel wat stevig gemonteerd wordt. Ondanks deze brede rolgordijnen zijn ze soepel omhoog en omlaag te bedienen doormiddel van een easy-lift systeem.

 

<< Rolgordijnen zijn echt niet saai meer!

6. silverscreen

Sommige rolgordijn stoffen hebben een zilveren achterzijde. Deze zorgt ervoor dat het in de zomer heel koel blijft in uw interieur. In de winter zorgt het voor extra isolatie wat flink in de energiekosten scheelt.

 

7. bediening

Voor rolgordijn systemen zijn diverse bedieningsmogelijkheden zoals: ketting met zelfremmend mechanisme, veermotor systemen, schuifsystemen of elektrisch met en zonder afstandsbediening.

 

8. japans design

Haal de oosterse sfeer in huis met rolgordijnen gemaakt van washi-materiaal. Washi betekend in het japans 'japans papier'. De decoratieve horizontale baleinen hebben de look van een reeks panelen.

 

9. easy-corner

Met speciale hoeksteunen kunnen rolgordijnen gekoppeld worden in een hoek van 45 of 90 graden. U kan dan met 1 enkele kettingbediening 3 rolgordijnen bedienen. Dit is een ideale oplossing voor hoeksituaties en erkers.

 

10. oog voor design

De rolgordijnen van copahome onderscheiden zich door hun design afwerking zoals steunen in geborsteld aluminium, metalen bedieningsketting, ovalen of hoekige aluminium onderlatten.

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Vraag nu vrijblijvend advies of een offerte aan? Bel: 0413 - 251872.

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Vereist

FOLLOW US

OpeningstijdenMaandag geslotenDinsdag 9:30 - 17:30 uurWoensdag 9:30 - 17:30 uurDonderdag 9:30 - 17:30 uurVrijdag 9:30 - 17:30 uurZaterdag 9:30 - 16:00 uurZondag gesloten 

Liv woonstoffering

Loopkantstraat 16

5405 AC Uden

tel. 0413 25 18 72

info@livwoonstoffering.nl

 

FOLLOW US