Slijtageweerstand

De PVC vloer blinkt uit in duurzaamheid met een hoge slijtagewaarde. Een PVC-vloer bestaat uit 4 lagen elke met zijn eigen functie. (lees meer op: Wat is het…)

 

De eerste laag is een toplaag van PU. Deze toplaag zorgt ervoor dat de vloer makkelijk schoon te houden is en beschermt de vloer tegen vuil en krassen. Dit is de belangrijkste laag en bepaald voor grote maten de kwaliteit van het product.

 

0,3mm Toplaag

bij Liv woonstoffering met 10 jaar garantie

0,55mm Toplaag

bij Liv woonstoffering met 15 jaar garantie

0,7mm Toplaag

bij Liv woonstoffering met 20 jaar garantie

Poetsen? PVC houdt het makkelijk!

PVC vloeren zijn heel vriendelijk in onderhoud want modderige laarzen, een omgevallen emmer water of rollende bureaustoelen, de PVC vloer heeft er geen moeite mee.

 

Met enkel water of een simpele reiniger verwijder je vlekken. Vaak is even met een swiffer de pvc vloer afdoen al voldoende om deze weer mooi schoon te krijgen.

 

Een pvc vloer

hebt u bij ons

al vanaf

€ 24,50 per m2

Geluidsvriendelijk

Doordat er geen ruimte tussen het beton en de pvc vloer zit is er geen klankkast die geluid de kamer terug in kan slingeren. Dat maakt de kwaliteit van deze geruisloze vloer werkelijk een must.

 

Voetstappen klinken zachter op dit type vloer en mocht je iets laten vallen dan is het niet meteen kapot, deze sterke vloer is namelijk flexibel genoeg om wat klappen op te kunnen vangen.

 

 

 

 

 

 

Vloerverwarming geschikt

Of je nu vloerverwarming of vloerkoeling in huis hebt dat vormt voor dit PVC vloeren geen probleem. Door de zeer dunne vloer en de directe verlijming wordt de warmte en koelte snel geleidt.

 

In totaal is de pvc vloer zo’n 5 mm dik, probeer dat maar eens met een andere vloer.

 

 

 

 

 

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Vraag nu vrijblijvend advies of een offerte aan? Bel: 0413 - 251872.

Vereist

Vereist

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Vereist

Vereist

FOLLOW US

Veel motieven & dessins

Bij Liv woonstoffering vindt je een groot aanbod PVC vloeren van diverse merken en kwaliteiten. De prints met dessins zijn realistisch en geven de vloer een uitstraling van echt hout of steen zonder de nadelen met het onderhouden van zo'n vloer.

 

De talrijke kleuren en hout dessins maken deze vloer helemaal tijdloos. Ook de nieuwe betonlook PVC-tegels geven een eigentijdse uitstraling aan uw interieur.

OpeningstijdenMaandag geslotenDinsdag 9:30 - 17:30 uurWoensdag 9:30 - 17:30 uurDonderdag 9:30 - 17:30 uurVrijdag 9:30 - 17:30 uurZaterdag 9:30 - 16:00 uurZondag gesloten 

Liv woonstoffering

Loopkantstraat 16

5405 AC Uden

tel. 0413 25 18 72

info@livwoonstoffering.nl

 

FOLLOW US